Mestere a szavaknak: kommunikációs tréning, amely megváltoztatja a párbeszédet

Amikor én megalapítottam a vállalkozásomat összesen tíz fővel, fogalmam sem volt arról, hogy öt év múlva már a nagyvállalatok közé leszünk inkább sorolhatók, mint a közepes vállalkozások közé. Ez persze egyrészt hihetetlen nagy öröm és elégedettséggel tölt el, másrészt viszont őrült nagy felelősség is egyben, ami szinte folyamatosan nyomja a vállamat. Én ugyanis tudom jól, hogy felelős vagyok a cégemben dolgozó emberek jövője és megélhetése iránt. Ez pedig arra sarkall, hogy folyamatosan fejlesszem és javítsam nem csak a cégem működését, hanem a szolgálatás minőségét is.

Nem szeretnék ugyanis nagy marketing költségeket, azt a pénzt inkább oda adom a munkavállalóim számára jutalom formájában, azonban ehhez arra van szükségem, hogy az elégedett ügyfelek állománya folyamatosan növekedjen, hiszen ebben az esetben ajánlatok útján folyamatosan új vendégeket tudunk szerezni. Ehhez pedig rátaláltam a tökéletes segítségre a Kogwheel csapatának kommunikációs tréning szolgáltatása alatt. Hihetetlen jó ezzel a csapattal együtt dolgozni, és amellett, hogy javult a kommunikáció a cégen belül és egyre profibbak a munkavállalók az ügyfelekkel való kapcsolattartás, de még az esetleges panaszok kezelésének terén is, hanem iszonyatos formában javult a vállalati légkör és hangulat.

Nagyon örülök, hogy már közel egy éve tudunk együtt dolgozni ezzel a szuper csapattal, annak pedig még jobban örülök, hogy abban is biztos lehetek, hogy még hosszú időn keresztül együtt is fogunk tudni dolgozni velük. Egy élmény a közös munka, a munkavállalók tényleg élvezik a tréningeket, miközben folyamatosan fejlődnek és a cég eredményei is egyre jobbak. Ezek alapján pedig csak ajánlani tudom őket és a szolgáltatásaikat bárki számára, aki a folyamatos fejlődést és a vállalati hangulat javulását tűzi ki célul.